Duravitin pesualtaat

Duravitilta löytyy valtava valikoima erikokoisia ja näköisiä pesualtaita ja -maljoja. Yhteistä niillä on tinkimätön laatu.

Duravitin pesualtaat valmistetaan saniteettikeraamiikasta; materiaali, joka on peräisin 8000 eaa. Duravit-saniteettitavaroiden keramiikan valmistuksessa käytetään nykyään samoja perusmateriaaleja kuin muinoin – savea, kaoliinia, maasälpää ja kvartsia – eli joukkoa luonnollisia, uusiutuvia raaka-aineita. Toisin kuin nk. halpatuottajat, Duravit ei lisää mitään elohopeaa tai muita myrkkyjä massaan nopeuttaakseen tuotteiden polttoa uuneissa, vaan keramiikkamassa on 100% puhdas, ympäristöystävällinen ja täysin kierrätettävä.

 

TUTUSTU DURAVITIN ALTAISIIN TÄSTÄ

Category:

Brand

Duravit

Duravit

Etelä-Saksan Schwartzwald -alueella sijaitseva Duravit AG on pitkän, yli 200-vuotisen historian omaava saniteettialan veteraani, joka on kasvanut pienestä perheyrityksestä kansainväliseksi ja menestyksekkääksi yritykseksi. Tänä päivänä saksalainen yritys valmistaa mm. saniteettiposliinia, kylpyhuonekalusteita, ammeita ja peseviä WC-istuimia käyttäen maailmankuuluja suunnittelijoita kuten Philippe Starck, Sieger Design, Cecile Manz, EOOS, Matteo Thun, Christian Werner, Phoenix Design, Kurt Merki Jr ja Bertrand Lejoly. LVI Juhani Niemi on toiminnut Duravitin maahantuojana vuodesta 1993.

Tutustu Duravitin tuotevalikoimaan: WWW.DURAVIT.COM