Geberitin WC-elementit ja huuhtelupainikkeet

Sveitsiläisen Geberitin WC-elementit voi vilpilttömästi kehua markkinoiden parhaiksi. Jo yli 40 vuotta Suomen markkinoilla myyty täysteräs elementti kestää 400kg painon, saumaton vesisäiliö yhdistettynä säiliön sisällä kytkettävään PEX-vesiputken liitokseen takaavat 100% vesitiiviyden. Säiliö voidaan huoltaa huuhtelupainikkeen kautta ilman, että laatta joudutaan poistamaan tai seinä avaamaan. Lopputulos on äärettömän turvallinen ja tyylikäs WC-istuin. Geberitin WC-elementit sopivat kaikkien valmistajien WC-istuimille.

  • Geberitin WC-elementtiä saa kolmessa korkeudessa: Sigma 112cm, Omega 98cm ja Omega 82cm. Leveys kaikilla elementeillä on sama, 500mm.

 

  • Sigma -elementti on suosituin, koska se vie vähiten tilaa (säiliön oma paksuus on alle 130mm). Tyypillinen syvyys valmiille WC-kotelolle on noin 200mm takaseinästä, mutta on tärkeätä muistaa, että se on WC:n lattiaviemärin paikka, joka määrittelee kotelon lopullista syvyyttä. Sigman huuhtelupainike asennetaan aina pystyasentoon.

 

  • Omega -elementit käytetään, jos WC:n yläpuolella on esim. ikkuna, tai jos halutaan että WC:n kotelo on samalla korkeudella kuin vieressä oleva pesuallas. Omegan huuhtelupainike voi asentaa pystyyn tai vaakaan.

 

TUTUSTU GEBERITIN WC-ELEMENTTEIHIN TÄSTÄ

 

TUTUSTU GEBERITIN HUUHTELUPAINIKKEISIIN TÄSTÄ

 

WC ELEMENTTI- JA HUUHTELUPAINIKEHINNASTO 2022

Brand

Geberit

Geberit

Sveitsiläinen Geberit tarjoaa saniteettitekniikan markkinajohtajana tarkoin testattuimpia ja luotettavimpia seinä-WC elementtejä Suomessa. Geberitin Duofix WC-elementit ja Duravit WC-istuimet sopivat täydellisesti yhteen.

Tutustu Geberitin tuotevalikoimaan: www.geberit.fi